Over ons

Kamperen voor iedereen

Waar staat TravelTent voor?

TravelTent is een jong bedrijf met een uniek concept in de tentverhuur. Bij ons huur je ‘los’ een tent met inventaris. Met de TravelTent-kampeerset kun je gaan en staan waar jij wilt en ben je niet gebonden aan een camping met ingerichte tent. Je kunt de echte vrijheid van kamperen ervaren en het avontuur beleven dat bij kamperen hoort.

We hebben ons als doel gesteld om kamperen voor iedereen makkelijk en betaalbaar te maken. Zodat iedereen kan ervaren hoe ontzettend leuk kamperen is!

TravelTent verzekert je van goede materialen zodat je luxe kunt kamperen zonder ongemakken. Of je nu voor de eerste keer gaat kamperen of een ervaren kampeerder bent; wij bieden je alles wat je nodig hebt voor een mooie kampeervakantie, voor een leuke prijs.

Wie zijn wij?

Wij zijn Eric Wijnen en Judith Moesker uit Oosterbeek. Kamperen is ons met de paplepel ingegoten. Als kind kampeerden we beiden met onze ouders door heel Nederland en Europa. Daar is onze liefde voor kamperen, reizen en outdoor ontstaan.

Eric is een echt buitenmens. Hij heeft tien jaar gewerkt bij verschillende kampeer- en outdoorwinkels. Daarnaast is hij ook 10 jaar actief geweest bij een jonge reisorganisatie als onder andere locatiemanager.

Judith is gek op reizen, sport en avontuur. Ze werkt verpleegkundige. Vanuit haar werk is ze gewend om met mensen om te gaan en zaken te coördineren. In haar vrije tijd houdt ze van wielrenner, wandeltochten maken en uiteraard kampeervakanties.

Samen hebben we in 2015 hebben we TravelTent opgericht zodat iedereen kan ervaren hoe leuk kamperen is.

 

IMG_1585

En wie ben jij?

Wij zijn super benieuwd wie jij bent! Heb je onze pagina bekeken en begint het kampeergevoel al te kriebelen? Heb je vragen of suggesties? Mail ons vooral!

Wij staan klaar om met je mee te denken en al je vragen te beantwoorden.

Email: info@traveltent.nl