Over ons

Kamperen voor iedereen

Waar staat TravelTent voor?

TravelTent is een jong bedrijf met een uniek concept in de tentverhuur. Bij ons huur je ‘los’ een tent met inventaris. Met de TravelTent-kampeerset kun je gaan en staan waar jij wilt en ben je niet gebonden aan een camping met ingerichte tent. Je kunt de echte vrijheid van kamperen ervaren en het avontuur beleven dat bij kamperen hoort.

We hebben ons als doel gesteld om kamperen voor iedereen makkelijk en betaalbaar te maken. Zodat iedereen kan ervaren hoe ontzettend leuk kamperen is!

TravelTent verzekert je van goede materialen zodat je luxe kunt kamperen zonder ongemakken. Of je nu voor de eerste keer gaat kamperen of een ervaren kampeerder bent, wij bieden je alles wat je nodig hebt voor een mooie kampeervakantie en voor een leuke prijs.

Wie zijn wij?

Wij zijn Eric Wijnen en Judith Moesker, oprichters van TravelTent. Kamperen is ons met de paplepel ingegoten. Als kind kampeerden we beiden met onze ouders door heel Nederland en Europa. Daar is onze liefde voor kamperen, reizen en outdoor ontstaan.

Dit jaar besloten wij om ons enthousiasme te gebruiken om kamperen voor iedereen toegankelijk te maken.

Eric is een echt buitenmens. Hij heeft bos- en natuurbeheer gestudeerd in Velp en is daarna gaan werken als schaapsherder. In de jaren die volgden rolde hij in een baan als locatiemanager en reisleider bij een jonge reisorganisatie.
Sinds zijn achttiende werkt hij bij verschillende kampeer- en outdoorwinkels. Inmiddels is hij specialist op het gebied van outdoorkleding en kampeerbenodigdheden.

Judith is gek op reizen, sport en avontuur. Ze werkt nu vijf jaar als (wijk)verpleegkundige. Vanuit haar werk is ze gewend om met mensen om te gaan en zaken te coördineren. In haar vrije tijd doet ze aan wielrennen en hardlopen. Daarnaast houdt ze van creatief bezig zijn.

Samen hebben we al veel gekampeerd en vormen we een stevige basis voor TravelTent!

 

IMG_1585

En wie ben jij?

Wij zijn super benieuwd wie jij bent! Heb je onze pagina bekeken en begint het kampeergevoel al te kriebelen? Heb je vragen of suggesties? Mail ons vooral!

Wij staan klaar om met je mee te denken en al je vragen te beantwoorden.

Email: info@traveltent.nl